proizvodnja vodokotlića

vodokotlići - bojleri - WC daske - sifoni - cevi

Montana - uno

Potpuno nov tip vodokotlića, savremenog dizajna sa hromiranom tipkom, niske montaže, izolacija od stiropora protiv orošavanja, standardni plovni ventil. Primenom visokokvalitetnog PP materijala, sa veoma dobrim svojstvima, stvorili smo mogućnost da vodokotilć "Montana-uno" plasiramo na tržište po izuzetno povoljnim cenama. 

1. Pritisnuti jednu od bočnih strana vodokotlića, podići poklopac i izvaditi prateće elemente iz vodokotlića.

2. Odrediti tačan položaj vodokotlića u zavisnosti od željenog načina montaže.

3. Izbušiti dve rupe u zidu Ø8, ubaciti dve tiple u iste i pomoću dva vijka 4x40 horizontalno (pod libelu) pričvrstiti šablon za montažu, koji je ujedno i nosač vodokotlića.

4. Priključenje ispirne cevi:
-cev za nisku montažu po potrebi odrežemo na željenu meru. Na uži deo cevi namestimo univerzalnu manžetnu i, zajedno sa cevi, umetnemo u WC šolju. Nakon toga, na gornji (širi) kraj ispirne cevi postavimo maticu, klizni plastični prsten i konusni zaptivač.

5. Postavljamo vodokotlić na nosač i nasađujemo na ispirnu cev, dok se pomoću matice vrši dotezanje ispirne cevi za vodokotlić.

6. Spojiti plovni ventil i ventil dovoda vode (ek ventil), nakon čega odvrnemo dovodni ventil da bi se vodokotlić napunio vodom. Podesiti ek ventil tako da punjenje bude skoro bešumno.

7. Podesiti željeni nivo vode na plovnom ventilu i vratiti poklopac vodokotlića.

8. Aktiviranje vodokotlića
Aktiviranje se vrši pritiskom na dugme vodokotlića.

VAŠ VODOKOTLIĆ JE SPREMAN ZA UPOTREBU I DUG RAD!